nlc.hu
Szabadidő

Régi magyar slágerek

Ezekre a magyar slágerekre táncoltunk az ezredfordulón

Nem volt mág YouTube meg Spotify, de mi CD-t hallgatva és videokazettára felvett klipekre is kiválóan tudtunk partizni. Jöjjön tíz magyar sláger a kilencvenes évek legvégéről.

Ha most visszaugranánk jó húsz évet az időben az ezredforuló környékére, sokan már azon gondolkodnánk, hogy hol bulizzunk a hétvégén, az alsóörsi Dexionban, a siófoki Flörtben vagy maradjunk inkább Budapesten és csapassuk retró zenére az Aratóban. Aztán, szerencsés esetben valamelyik ismerős, vagy az ő ismerőse szólna, hogy bulit rendez, ahol a házigazda aktuális – és persze közismert – kedvencei alkotnák a zenei repertoárt. Otthon laza vodka-naranccsal hangolnánk a mulatságra a “Jött egy felhő”-vel, aztán legkésőbb 9-10 körül megérkeznénk a buliba, mert akkoriban még nem éjfél után indult a partiélet. Aztán CD-ről bömböltetnénk a dalokat, és hogy a most következő tíz magyar sláger köztük lenne, az hétszentség. Gyere, nosztalgiázz velünk!

Orsi – Ha lemegy a nap

Tunyogi Orsi popzeneni karrierje nem volt nagyon emlékezetes, viszont az biztos, hogy minden idők legkedveltebb bulihimnuszát neki köszönhetjük.

Hip Hop Boyz – Megbántottak

Baby Sisters – Égben írt szerelem

Ámokfutók – Bújj mellém

Bestiák – A reggel túl messze van

Ákos – Ikon

Picasso Branch – Álmodj rólam

Shyguys – Hello

C’est La Vie – Vár ránk a nyár 

V-Tech – Éjfél után

Ha tovább zakatolnál a retróvonaton, segítünk:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top