Szabadidő

14 részes évaddal búcsúzhat az Ozark

A Netflix egyik legnépszerűbb sorozata, az Ozark a negyedik évaddal ér majd véget, a zárásra azonban a streaming szolgáltató egy extra hosszú évadot rendelt.

Chris Mundy, a sorozat kreátora írás közben jött rá, hogy ezúttal nem lesz elég a szokásos terjedelem, így a Netflixhez fordult, akik örömmel bólintottak rá egy eddigieknél hosszabb, 14 epizódból álló évadra. A Byrde család történetétől így 14 részben búcsúzhatunk, ami állítólag két hétrészes etapot fog jelenteni, vagyis jó eséllyel az epizódokat két részletben bocsátják majd a nézők elé – írta meg az index.

Jason Bateman és Laura Linney az Ozarkban (fotó: Netflix)

Jason Bateman és Laura Linney az Ozarkban (fotó: Netflix)

Az Ozark egy chicagoi férfi története, aki a családja boldogulása reményében besegít pénzt mosni a maffiának, és úgy gondolja, hogy ebbéli tevékenysége kevésbé lesz feltűnő, ha az isten háta mögötti Ozarkba költözik a famíliával. Csakhogy a baj itt is utoléri őt. A záró évadban minden fontosabb szereplő – Jason Bateman, Laura Linney, Julia Garner, Sofia Hublitz, Charlie Tahan, Lisa Emery és Skylar Gaertner – visszatér a nézők nagy örömére. Az Ozarkot eddig 14 Emmy-díjra jelölték, amiből kétszer nyert, és vélhetően a záró évadban húznak majd bele igazán.

A Netflix filmjei és sorozatai az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top