Szabadidő

Vasárnap is tikkasztó lesz a hőség, de közeleg az enyhülés

Vasárnap még folytatódik az igazi nyár, de jövő héten érkezik a lehűlés.
Fürdőzés a napsütésben

Vasárnap sok napsütésre, kevés felhőre, nyári időre van kilátás, csapadék nem várható. Helyenként élénk lehet az északi-északnyugati szél. Hajnalban 12-19 fok várható, a csúcshőmérséklet pedig 28 és 33 fok között alakul – olvasható az Időkép előrejelzésében.

Hétfőn is napos is várható, csapadék estig nem valószínű. Az északi-északnyugati szél a Dunántúlon és a főváros környékén élénk, északnyugaton néhol erős lehet. Hajnalban 14-19, napközben 29-34 fokot mérhetünk.

Kedd hajnalban hidegfront érkezik, erős, a Dunántúlon helyenként északnyugati széllel. Átmeneti jelleggel többfelé kialakulhat eső, zápor, keleten, északkeleten néhol zivatar is. Jelentősen visszaesik a hőmérséklet, a maximumok 19 és 25 fok között alakulnak.

Szerdán ismét száraz, túlnyomóan napos idő ígérkezik, kicsivel több gomolyfelhő keleten lehet. Mérséklődik a szél. Hajnalban 8-16, délután 22-27 fok várható.

Olvass a nyári divatról az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top