nlc.hu
Szabadidő

Szemöldökös macska

Ő Cornelius, az úriember ábrázatú, szemöldökös macska

A macska szőre a szeme felett kikopott, ezért teljesen úgy fest, mint egy vastag szemöldökös ember.

Cornelius Cornbread négyéves macska Tennessee államból, aki divatos „szemöldökéről” vált híressé. Vagyis igazából a szemöldöke olyan, mint a többi macskáé, viszont a szeme fölött elhelyezkedő fehér szőrsáv miatt úgy fest, mintha emberi szemöldöke volna.

Olyan mintha emberi szemöldöke lenne ennek a macskának.

Cornelius. Forrás: Instagram

Gazdája, Karen szerint Cornelius „szemöldök” már kölyökcica kora óta ilyen, mivel a fele fölötti szőr valamiért teljesen hiányzott.

Corneliusnak majdnem 7000 követője van az Instagramon, rajongói közül szerint sokak fizetnének egy ilyen szemöldökért. Aggódó arckifejezése mára védjegyévé vált, kicsit úgy fest, mint egy komoly úriember – különösen azokon a fotókon, ahol csokornyakkendőt hord:

Cornelius azonban nemcsak jó megjelenésű, de bájos és szeretnivaló személyiséggel is rendelkezik, kíváncsi, merész, magabiztos és egy kicsit pimasz is gazdája szerint. Imád a figyelem központjában lenni. Ezt a képek alapján nem is csodáljuk.

(via)

Ezeket a macskákat is ismerd meg!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top