nlc.hu
Szabadidő

Rekord hosszú hüvelykujj

Óriási hüvelykujjal parádézik a TikTokon egy férfi

Sokszor kérdezik a férfit, vajon más végtagjai is hosszabbak-e az átlagosnál.

15 perces hírnévre tett szert a TikTokon egy férfi, nevezetesen Jacob Pina, akinek jobb hüvelykujja 11 centiméter hosszú! Viszonyításképpen mindenki mérje le a sajátját.

iszonyú hosszú hüvelykujja van a férfinak

Képünk illusztráció. Fotó: Unsplash

A férfi anyja szerint soha nem volt gond Jacob méretes ujjával, sokszor biztatta arra fiát, hogy legyen zongorista vagy sebész. A furcsa hüvelykujj persze számtalan obszcén vicc forrása a neten, és sokszor kérdezik, vajon Jacob más testterületei is ilyen hosszúságnak örvendenek, amire a férfi csak annyit mondott: „Mindenki ezt kérdezi, de nem, nincs hosszú lábujjam…”

@jwpina

Need to cool off ☀️👍🏼 ##foryou ##fyp ##longthumb ##Manifestation Snapchat: j_pina78

♬ original sound - jwpina

Az ujjak hossza már születés előtt kialakuló tulajdonság, ami később már nem változik. Érdekes, hogy bár az ujjak hossza genetikai adottság, a nemihormonk szintjével is összefügg: akinek a mutatóujja rövidebb, mint a gyűrűsujja, annak az anyaméhben is nagyobb a tesztoszteron szintje, a hosszú mutatóujj viszont magas ösztrogénszintre utal.

@jwpina

Never lost 🤷🏻‍♂️👍🏼 ##foryou ##fyp ##longthumb ##SummerVlog Snapchat: j_pina78

♬ original sound - jwpina

A Guinness rekordok könyve szerint a leghosszabb férfikéz 32,3 cm, a leghosszabb női kéz 25,5 cm volt.

Hasonló témájú cikkeink

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top