Szabadidő

Marsalkó Dávid: “Nehéz szavakba önteni, hogy mit érzünk most.”

Az Instagramon fakadt ki a Halott Pénz frontembere.

Hatalmas bajban van a magyar zeneipar, elképzelhetetlen lett volna tehát, hogy éppen egy Halott Pénz nevű együttes frontembere nem mond semmit. Marsalkó Dávid  pár órával a fesztiválok maradékát is megsemmisítő kormánydöntés után ezt írta Instagramra:

Talán már ti is értesültetek róla, hogy a tegnapi kormányülés értelmében maradnak a rendezvényekre vonatkozó korlátozások, így augusztus 15-e után sem tudunk találkozni fesztiválokon, nagyobb koncerteken.

Nehéz szavakba önteni, hogy mit érzünk most.

Az egész eddigi év egy óriási kihívás és megpróbáltatás volt, Nektek, nekünk és az egész világ számára is.

A korábbi rendelkezés tartotta bennünk a lelket, hogy marad a szezonból egy szelet, amire támaszkodni és építeni lehet majd, a szó minden értelmében.

Nagyon sajnáljuk, hogy ezt az apró szeletet sem kaphatjuk meg ettől az évtől, és egyben szeretnénk kitartást és erőt kívánni a kollégáinknak, a hazai zeneipar szereplőinek, és minden zeneszerető, koncertre, fesztiválra járó barátunknak.

Reméljük fel tud állni majd ebből a hazai zenei élet, és hamarosan újra együtt énekelhetjük majd:

“Én ott leszek..”

View this post on Instagram

Kedves Mindenki! Talán már ti is értesültetek róla, hogy a tegnapi kormányülés értelmében maradnak a rendezvényekre vonatkozó korlátozások, így augusztus 15-e után sem tudunk találkozni fesztiválokon, nagyobb koncerteken. Nehéz szavakba önteni, hogy mit érzünk most. Az egész eddigi év egy óriási kihívás és megpróbáltatás volt, Nektek, nekünk és az egész világ számára is. A korábbi rendelkezés tartotta bennünk a lelket, hogy marad a szezonból egy szelet, amire támaszkodni és építeni lehet majd, a szó minden értelmében. Nagyon sajnáljuk, hogy ezt az apró szeletet sem kaphatjuk meg ettől az évtől, és egyben szeretnénk kitartást és erőt kívánni a kollégáinknak, a hazai zeneipar szereplőinek, és minden zeneszerető, koncertre, fesztiválra járó barátunknak. Reméljük fel tud állni majd ebből a hazai zenei élet, és hamarosan újra együtt énekelhetjük majd: “Én ott leszek..” – Halott Pénz –

A post shared by Dávid | Halott Pénz (@dedmani) on

Kiemelt kép: MTI/Mohai Balázs

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top