Szabadidő

Dwayne Johnson Hollywood legjobban fizetett színésze, ennyit keresett egy év alatt

Az hagyján, hogy most a legjobb, de már a második év ez, hogy ő viszi haza a legtöbb pénzt.

Az MTI a Forbes magazin becslésére hivatkozva írja, hogy Dwayne Johnson 87,5 millió dollárt kereshetett az elmúlt egy évben. Johnson 2019. június 1-e és 2020. június 1-e közötti bevételeinek jelentős része a Netflix számára forgatott Red Notice című thrillerből származik, ezzel 23,5 millió dollárt szedett össze, ezen túl eszelős pénzt hoz neki az Under Armour sportmárka is, aminek ő a reklámarca, sőt: Dwayne Johnson az Instagramon is rengeteget keres. 

Dwayne Johnson amerikai színész a Halálos iramban: Hobbs és Shaw című filmje bemutatóján Los Angelesben 2019. július 13-án. Fotó: MTI/EPA/Nina Prommer

Dwayne Johnson amerikai színész a Halálos iramban: Hobbs és Shaw című filmje bemutatóján Los Angelesben 2019. július 13-án. Fotó: MTI/EPA/Nina Prommer

A kereseti toplista második helyén szereplő Ryan Reynolds áll, ő 71,5 millió dollárt melózott össze egy év alatt, ebből 20 millió szinté a Red Notice-ból származik. Dobogós helyezést ért el 58 millió dolláros jövedelmével Mark Wahlberg színész-producer is, a negyedik helyen Ben Affleck  áll a maga 55 millió dollárjával, az ötödiken Vin Diesel 54 millióval, Akshay Kumar, a tízes toplista egyetlen bollywoodi sztárjaként a hatodik helyet szerezte meg 48,5 millió dolláros jövedelmével.

A legjobb tíz között szerepel még Lin-Manuel Miranda, a Hamilton című musical alkotója, valamint Will Smith, Adam Sandler és Jackie Chan.

Kell a végére egy macskás gif: 

Mások meg lottóznak, és úgy dől a lé: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top