Szabadidő

103 éves lett, és megcsináltatta az első tetoválását

Aztán felpattant egy motorra. Az idős asszony nem áll meg a kalandozásban.

103 éves lett, kiengedték az idősotthonból, és a michigani Dorothy Pollack ki is próbált valamit, amit előtte soha: tetováltatott

“Az otthon nővére azt mondta, hogy Dorothy depressziós, amiért nem hagyhatja el az intézetet – mesélte az asszony unokája a CNN-nek. – Ki kellett hoznunk, amint lehetett. Sajnos telefonon sem tudtunk rendesen beszélni, mert nagyon rossz a hallása.” 

Dorothyt pénteken engedték ki az otthonból, és első útja egy tetoválószalonba vezetett, ahol egy kis békát varrtak a karjára. “Nagy élmény volt. Évekkel ezelőtt az unokám mondta, hogy tetováltassak, de akkor nem akarta, aztán most mégis úgy döntöttem, hogy bevállalom. Azért béka, mert szeretem a békákat.” 

A tetoválószalon munkatársa, Ray elmondta, hogy Dorothy volt eddig a legidősebb ügyfele. “Bajnokként viselte, az arca sem rándult meg” – mesélte a férfi.

A tetoválószalonba tett kitérőt egy motorozás követte, ami pont úgy, mint a tetkó, életében az első volt Dorothynak. A 103 éves nő további kalandokat tervez a családjával. 

Témába vág: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top