nlc.hu
Mindennapok

Hegek eltűntetése tetoválással

Tetováláscsodákat alkot műtéti hegekből a művész, hogy visszaadja a nők önbizalmát

A művész nemcsak elrejti, újra is értelmezi a hegeket tetoválásaival.

A közösségi médiában csak „Ngoc” néven emlegetett fiatal tetováló művész azzal vált híressé, hogy emberek, főleg nők műtéti hegeit rejti el gyönyörű tetoválás-műalkotásaival.

Hegeket fed el tetoválásaival a vietnámi művész.

Hegeket fed el tetoválásaival a vietnámi művész. Képünk illusztráció: Unsplash

Sokaknak mindennapos önértékelési problémákat jelenthet testükön látható hegekkel élniük akár egy égési sérülés, akár egy műtét agy egy császármetszés miatt. De a tehetséges tetováló művésznek köszönhetően egészen új értelmet nyernek ezek a hegek. A hanoi székhelyű művészt mágusként ismerik a vietnámi tetoválási közösségekben, mivel a hegekkel nagyon nehéz foglalkozni. Ngoc azonban mindig megtalálja a legmegfelelőbb módot elrejtésükre, illetve újraértelmezésükre.

Minden nő gyönyörű, nem szeretném, ha bármelyikük is szenvedne hegei miatt” – véli Ngoc, aki nagyon boldog, hogy alkotásaival növelheti a nők önbizalmát. Van, hogy egyetlen tetoválással több mint 12 órát foglalkozik, de az eredmény mindig elképesztő. 

(via)

[Che Sẹo TẠO HÌNH THÀNH BỤNG] *Phẫu thuật Tạo Hình Thành Bụng là gì? Phụ nữ sau khi sinh vùng bụng trở nên lỏng lẻo, da...

Közzétette: Ngoc Like Tattoo – 2020. június 5., péntek

A többi képet a művész Facebook oldalán láthatjátok.

További elképesztő tetoválások

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top