Szabadidő

Szerinted ez tetoválás vagy hímzés?

A tetoválás már annyira elterjedt, hogy ritkán kapjuk fel rá a fejünket. De egy mexikói tetoválóművész munkáitól tátva maradt a szánk.
Ezek a tetoválások olyanok, mint a hímzések

A tetoválás mindennapossá vált az életünkben, nem döbbenünk meg azon sem, ha valaki álltól bokáig ki van varrva. A különböző szimbólumok természetessé váltak az emberek testén, és csak reménykedhetünk benne, hogy mostanában már azok sem a csípős-savanyú leves receptjét kapják a bőrükre, akik kínai bölcsességet szeretnének tetováltatni magukra. Köszönhető ez annak, hogy a tetoválások villámgyorsan elterjedtek az utóbbi évtizedekben, és ami nagyanyáinknak még talán felháborító volt, az nekünk csodálnivaló minta a bőrön.

Fernanda Ramirez, a hímző tetoválóművész:

A tetoválás művészet, ez nem vitás, de a tetoválóművészek között is akadnak, akik tudnak újdonságot és még kreatívabb alkotásokat mutatni, mint amiket megszokhattunk. Közéjük tartozik Fernanda Ramirez, aki olyan stílusban tetovál – többek között -, amiről első pillantásra hirtelen meg sem tudjuk állapítani, hogy most hímzést vagy tetoválást látunk. Az Instagramján rendszeresen közzéteszi a munkáit, mi pedig szedegetjük az állunkat a padlóról, hogy ilyet is létre lehet hozni tűvel és némi festékkel a bőrön. Csodáljátok velünk együtt Ramirez tetoválásait!

Ha tetoválás, akkor jöhet a piercing is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top