nlc.hu
Szabadidő

Irodában hozta világra kölykeit a macska

Irodában fialt a kóbor cica, saját tárgyalót kapott a kilenc tagú macskacsalád

Egy dolgozónak megesett a szíve a vemhes kóbor macskán, ezért bevitte a munkahelyére. Pár nap múlva nyolc kiscica jött világra.
Vörös kiscica

Egy Yvonne nevű nő éppen munkába sietett Sanghajban, amikor az épület előtt találkozott egy vemhes kóbor macskával. Az állat barátságos volt, minden arra járónak nyávogott, mintha csak segítséget kérne, és egyből hozzábújt ahhoz, aki kicsit is foglalkozott vele.

A nőnek megesett a szíve a fiatal és sovány cicán, ezért bevitte az irodába. Szerencsére bőven volt helyük, így a Bobának elnevezett macska kapott egy használaton kívüli helyiséget. Adtak neki enni és inni, és príma fekhelyet is csináltak neki.

Aztán amikor egyik reggel bementek dolgozni, nagy meglepetés várta a dolgozókat: Boba megszült, 8 kölyökmacskát hozott világra. A cuki kiscicák között négy nőstény és négy hím volt, a mamájuk pedig fiatal kora ellenére nagyon odaadóan vigyáz rájuk a tárgyalóban, ami már teljesen a macskák birodalma.

A dolgozók most azt tervezik, hogy Bobát ivartalanítják, és szerető gazdikat keresnek a kiscicáknak. Annak örülnének a legjobban, ha az egyik kicsit Bobával együtt fogadná valaki örökbe.

A cuki cicákról készült fotókat megnézheted a Bored Pandán.

Még több cuki kiscica az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top