Szabadidő

Csütörtökön újabb ciklon érkezik, nem szabadulunk az esőtől

Bár szerdán észak felé távozik a sok csapadékot okozó légörvény, csütörtökön jön is helyette egy másik.

Ne reménykedjünk csapadékmentes időjárásban csak azért, mert egy légörvény távozik az ország légteréből: jön is helyette az újabb. Csütörtökön az egyik légörvény szinte azonnal átadja a helyét egy másiknak, így a csapadékos idő szinte szünetmentesen folytatódhat egészen hétvégéig – írja az időkép.

Folytatódik az eső (fotó: Pixabay)

Folytatódik az eső (fotó: Pixabay)

Holnap délnyugat felől egy mediterrán ciklon érkezik, ami talán valamivel kevesebb esőt hoz majd, mint amit kedden és szerdán tapasztaltunk, de így is több helyen várható 10-15, vagy akár 20 milliméternyi eső. Csütörtökön ráadásul a hőmérséklet-különbség is nagy lesz az országon belül. A legtöbb helyen 10-16 fok várható, délkeleten viszont akár 20 fok fölött is lehet majd a hőmérséklet. Pénteken 10 és 17 fok között várható a hőmérséklet országszerte, nyugaton hidegebb, keleten melegebb időjárás várható. Akik száraz időt szeretnének, azoknak hétvégéig kell várniuk.

Lazításképp sztárhírek? 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top