nlc.hu
Szabadidő

Életében először ejtőernyőzött a 102 éves nő

Életében először ejtőernyőzött a 102 éves asszony

Régi álma volt a 102 éves nőnek, hogy kipróbálja az ejtőernyőzést.
Ejtőernyős tandemugrás

Egy marylandi asszony 102 éves korában valósította meg nagy álmát: kipróbálta az ejtőernyőzést.

Vivian „Millie” Bailey második világháborús veteránként szerepelt az American Heroes Channel Honor Flight Heroes című műsorában, ahol megkérdezték tőle, hogy mit nem tudott még kihúzni a bakancslistájáról.

Kiderült, hogy az idős asszony régóta szeretne ejtőernyőzni, de ez csak álom maradt, mert nem engedhette meg magának a tandemugrás borsos árát. Vágyáról azonban idős korára sem tett le, főleg azután, hogy látta, George H. W. Bush 90 évesen ejtőernyőzött.

Innen már nem volt visszaút, a műsor készítői megszervezték a 102 éves asszony tandemugrását. Az ügyvezető producer szerint Vivian annyira elszánt volt, hogy ha lenne rá lehetőség, ő lenne az első 102 éves a Marson.

A bátor nő az ugrás után szerencsésen földet ért. Az ejtőernyőzést csodásnak és nagyon izgalmasnak találta, az elején egy kicsit megijedt, de aztán rájött, hogy nincs egyedül, és végül egy hatalmas élménnyel lett gazdagabb.

(UPI)

(Kiemelt kép: illusztráció.)

Még több idős ejtőernyős az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top