Szabadidő

Melania Trump egy 1,4 millió forintos ruhában ment szavazni, és ettől nem lett népszerűbb

Donald Trump felesége nem viselt szájmaszkot, és az internet ezt is a szemére vetette.

Az Egyesült Államok 45. elnökének felesége divatügyi döntéseivel sokszor nagy port kavar, és világszerte emberek sokaságát foglalkoztatja az, hogy az adott outfittel vajon mit akart üzenni Melania Trump, egyáltalán akart-e üzenni valamit. Most például az a 4500 dolláros (kb. 1,4 millió forintos) Gucci ruha tartja izgalomban az internet népét, amiben az amerikai first lady november harmadikán elment szavazni.

Egyrészt vannak, akik nem tartják túl ízlésesnek, hogy egy ilyen drága ruhában jelent meg a nyilvánosság előtt, miközben a koronavírus-járvány miatt tömegek kerültek nehéz anyagi helyzetbe, mások szerint igazán vehetett volna fel maszkot is, megint mások pedig azon merengenek, vagyis inkább viccelődnek, hogy véletlenül vagy szándékosan választott-e ilyen mintájú ruhát, és ha igen, mit jelentenek a lószerszámok.  Az egyik tweetelő láncokat látott bele a mintába, és bejegyzésében azt írta, Melania Trump „így jelzi”, hogy „hamarosan elválik férjétől, azaz megszabadul a láncaitól”, írja a Yahoo News.

Még több megosztó és emlékezetes ruhaválasztás Melania Trumptól: 

 

Fotó: Mark Wilson/Getty Images)

Fotó: Mark Wilson/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top