Szabadidő

6 sikertipp Oprah Winfreytől

Aki nálunk Friderikusz Sándor, az az USA-ban Oprah Winfrey. A színes bőrű műsorvezető-producer 1986-ban indította el az Oprah Winfrey Show-t, ami 25 éven keresztül lázban tartotta a tengerentúli televíziónézőket.

Hogy mi volt a titka Oprah Winfreynek? Sokan próbálták megfejteni, de én úgy gondolom, hogy az őszinteség és az őszinte kíváncsiság, amellyel vendégei felé fordult (vagy legalábbis elhittük neki, hogy az volt). Hat olyan idézetet, motivációs gondolatot mutatok nektek, amikből lehet erőt gyűjteni, és amiket ez a wonder woman fogalmazott meg.

Oprah Winfrey interjút készít (fotó: Profimédia)

Oprah Winfrey interjút készít (Fotó: Profimédia)

A következő alkalommal, amikor belenézel a tükörbe, törölj ki a fejedből mindent, ami elsőre eszedbe jut. Túl kövér, túl sápadt, túl öreg, a szemem túl kicsi, az orrom túl nagy. Csak nézz a tükörbe, és lásd a valóságot. Ha kevésbé vagy kritikus magaddal, és nem mondasz magad felett ítéletet, az átalakítja az egész életedet.

Egy folyamatosan fejlődő nő vagyok. Annyira törekszem, mint mások. Tanulni próbálok minden egyes konfliktusból, tapasztalatból. Az élet sosem unalmas.

Ha elolvasnád Oprah mind a hat sikertippjét, kattints Bouver írására a deluxe.cafeblog.hu-n!

Olvasnál még Oprah Winfreyről?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top