Szabadidő

Ilyen hátborzongató, ördögi nevetést még soha, de soha nem hallottál

Kenneth Copeland ismert tévés evangélista az Egyesült Államokban, aki minden idők legsátánibb kacajával fogadta a hírt, hogy Joe Biden lett az USA új elnöke.

Nemcsak a Magyar Televízió és maga Donald Trump kételkedik még mindig abban, hogy az Egyesült Államok új elnökét már nem Donald Trumpnak hívják. Az ismert amerikai lelkész, Kenneth Copeland egy omahai templomban tartott istentiszteletet, és egy nevetéssel „kommentálta” a hírt, hogy a média bejelentése szerint az ország új elnökét Joe Bidennek hívják – szúrta ki a hvg.

Copeland nevetése ismerős lesz azoknak, akik sok James Bond- és Austin Powers-filmet láttak életük során. Azokban a filmekben jellemző, hogy a főgonoszt játszó színész nagyon túltolja a kárörvendő, gonosz röhögést, és Copeland nevetésében az számít igazán különlegesnek, hogy még erre is rá tud tenni egy lapáttal. Egészen hátborzongató nézni. Reméljük, ezután az összes hollywoodi filmben ő játszhatja majd a főgonoszt.

Hátborzongató nevetések az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top