nlc.hu
Szabadidő

Pizza melegítése kenyérpirítóval

Így sem melegítettünk még pizzaszeletet soha

Szélsebesen terjed a megoldás a TikTokon, nem véletlenül.

Kevés olyan jó dolog van, mint Covid-mentes időkben a péntek esti buliból hazaindulva elfogyasztani egy finom pizzaszeletet a belváros valamely igényes szeletbárjában. És kevés szomorúbb dolog van a világon, mint egy szelet kihűlt, dermedt pizza. Utóbbin igyekszik segíteni egy jónak tűnő trükkel cikkünk főszereplője.

Akinél volt már otthon pizzamaradék, az pontosan tudja, hogy a mikróban ugyan gyorsan megmelegíthető, de a gasztronómiai értéke ezzel a nulla közelébe zuhan. Ha meg sütőben próbálunk a pizzánkba új életet lehelni, akkor pillanatok alatt kiszárad. Ráadásul kinek van kedve a sütőt bekapcsolni egy árva szelet pizza kedvéért?

Ha csak ennyi maradékunk van, akkor jöhet jól a kenyérpirítós megoldás, amit a minap a TikTokra tett fel egy pizza-rajongó, és azóta több mint egymillió lájkot kapott a módszer.

@cyclopsean

I need people to start respecting my skill and innovation.

♬ could a depressed person do this - em

A kommentelőket ugyanakkor megosztja az ötlet. Vannak, akik szerint zseni a srác, mások viszont arról panaszkodtak, hogy amikor kipróbálták, a lepotyogó morzsák miatt füstölni kezdett a kenyérpirító. Nos, szerintünk mindenki maga döntse el, hogy tesz-e egy próbát ezzel a megoldással. Mindenesetre gyerekeknek csak nagykorú felügyelete mellett ajánljuk – az említett lehetséges mellékhatások miatt.

via

A pizza csodálatos, nem lehet elégszer elmondani:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top