nlc.hu
Szabadidő

Megtettem a kutyámért

31 gazdi megmutatta, mi a legmenőbb dolog, amit megtett a kutyájáért

Elindult a Facebookon a Megtettem a kutyámért-kihívás, ahol menő dolgokat várnak, amivel a gazdák jobbá tették a kutyáik életét.

Egy normális gazdi úgy gondolja, hogy kutyája csak a legjobbat érdemli tőle. Így vagyunk ezzel mi is, az nlc. szerkesztőségében. Épp ezért csodálattal olvastuk a BoredPandán, hogy zajlik a Megtettem a kutyámért-kihívás, melynek részeként a gazdik fotókat tesznek közzé a kutyájuk kedvéért meghosszabbított ágyakról, speciálisan kialakított kerítésekről vagy kutyás játszóterekről.

A Dogspotting Society egymilliós követői között keresték az áldozatos gazdikat és lett egy jó pár önfeláldozó ember. Volt, aki kocsit cserélt, hogy a csomagtérben utazó kutyáinak is le lehessen húzni az ablakot, egy másik gazdi mentett kutyája miatt nyitott egy kutyabarát sörkertet. A mi kedvencünk Fiona gazdái, akik rájöttek, hogy kutyájuk mennyire szereti átdugni a fejét a kerítésükön, ezért úgy alakították ki, hogy ezt kényelmesen megtehesse.

Figyeljétek a kerítés függőleges rácsainak távolságát (Fotó: Katie Akins FB)

Figyeljétek a kerítés függőleges rácsainak távolságát! (Fotó: Katie Akins FB)

A kutyák minden kényeztetést megérdemelnek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top