nlc.hu
Szabadidő

10 biciklit szállított a kocsija tetején

10 biciklit szállított a KIA-ja tetején az ideiglenes jogosítvánnyal rendelkező sofőr

Amíg az ember csak ideiglenes jogosítvánnyal rendelkezik, nagyon kell vigyáznia a szabályok betartására. Úgy látszik, ez hidegen hagyta azt az ausztrál sofőrt, aki a kis KIA-jára tíz biciklit pakolt egymásra.

A rendőrség nemcsak mifelénk, hanem Ausztráliában is szereti figyelni a fiatal sofőröket, csekkolva, hogy nem ittak-e vezetés előtt/közben, netán megnézve, hogy nem szállítanak-e túl sok utast vagy betartják-e a sebességhatárokat. Ehhez képest a képen látható ausztrál sofőrnek volt bátorsága tíz biciklivel az autója tetején felhajtani az ausztrál autópályára – derül ki a LadBible cikkéből.

Balesetveszély az ausztrál autópályán (fotó: Facebook)

Balesetveszély az ausztrál autópályán (Fotó: Facebook)

A megpakolt kocsiról készült képet a Dashcam Owners nevű ausztrál csoport töltötte fel a Facebookra, ráadásul pont szenteste napján készült New South Walesben. A teljesítményt azért sok kommentelő elismerte: végül is nem kis dolog egy ilyen aprócska autóra felstócolni tíz kerékpárt. Ugyanakkor egy nagy sebességet megengedő autópályán azért elég neccesnek tűnik az „építmény” stabilitása. Ha pedig már zuhant eléd bicikli az előtted száguldó kocsi tetejéről 100 km/h-nál, mint e sorok írójával már megtörtént a cseh autópályán, akkor biztosan tudod, hogy ez egy nagyon rossz ötlet. Sajnos nem tudjuk, hogy a sofőr kapott-e büntetést vagy okozott-e balesetet, így meg kell elégednünk a kép adta gyönyörűséggel.

Balesetveszélyes őrültekkel mindig is teli voltak az autópályák:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top