nlc.hu
Szabadidő

Az unboxingoló majom a TikTok új sztárja

Egy csomagokat bontogató kismajom a TikTok új szupersztárja

Nem kell sok ahhoz, hogy szupersztárrá válj a TikTokon, hiszen már bizonyított, hogy egy majom is könnyedén meg tudja csinálni.

Tízmillió követője és több mint száztízmillió megtekintése van Georgie Boynak a TikTokon, ami annak fényében különösen nagy szó, hogy Georgie Boy valójában egy aranyos kismajom, akinek a szaktudása kimerül abban, hogy a gazdája által neki adott csomagokat ki tudja bontani, és általában örül annak, amit bennük talál. Mondjuk nagyon sokan vannak, akik hasonló képességekkel csináltak már karriert YouTube-on és TikTok-on, és ők nem majmok, mégis emiatt szeretik őket – írja a Unilad.

@heresyourmonkeycontent

(Part 1) Highlights from Christmas morning! 🎁🐒🎄Check out Instagram and YouTube for more! 🐵 ##happyholidays

♬ Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow! - Dean Martin
@heresyourmonkeycontent

I had no idea this was gonna happen 😂🙈 Poor George 😅 Thank you to Colton Spears for the awesome ##fanmail 🐵

♬ original sound - Georgie Boy

Persze általában az influencerek messze nem olyan cukik, mint Georgie, és az örömük sem mindig annyira őszinte, így ha meg akarjuk fejteni a titkát, az jó eséllyel ez lehet. A videók örömét persze nemcsak a kicsomagolás adja, hanem az is, hogy a majom általában nagy örömmel kezd el játszani a dolgokkal, amiket a csomagban talál.

További kismajmok az nlc-n. Vigyázat, extra cuki tartalmak!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top