nlc.hu
Szabadidő

Csatornában élt a kórházból megszökött macska

Elmenekült az ivartalanítás elől, két hónapig a csatornában húzta meg magát egy kandúr

Jojó megragadta az alkalmat a menekülésre, és hetekig színét sem lehetett látni. Szerencsére ez a történet is happy enddel zárult.

Jojo nyolc hónapos volt, amikor gazdája, Laodibet Chavarria elvitte egy kaliforniai állatklinikára, hogy ivartalanítsák. De nem minden alakult a tervek szerint, a fiatal kandúr hordozója leesett, ő pedig kihasználva az alkalmat, elmenekült a helyszínről.

Sajnos sokáig nem sikerült a szökésben lévő macska nyomára akadni, hetekig nem látta senki.  Két hónappal később azonban Stephanie Castaneda, egy állategészségügyi technikus észrevette, hogy a közelben van egy macska, ami mintha a csatornában élne, és úgy döntött, befogja.

Ám Jojo most sem adta magát olyan könnyen, ételt kellett elhelyezni a csapdában, hogy elkaphassa, de Stephanie Castaned terve végül sikerrel járt.

Miután sikerült kideríteni, hogy kik is Jojo gazdái, természetesen azonnal értesítették őket, és azóta vissza is kapták kedvencüket, írja a UPI.

Macska fekszik a csatornafedélen.

Képünk csak illusztráció (Fotó: Pixabay)

A macskák mellett nem lehet unatkozni:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top