nlc.hu
Utazás

11 napot töltött egy macska a reptéri plafonban

11 napra a reptér plafonjában rejtőzött el egy szökött macska, happy end lett a vége

Muji a biztonsági ellenőrzés közben menekülőre fogta, és majdnem két hétig nem bújt elő.

Taylor Le karácsonykor New Yorkból Kaliforniába repült volna hatéves macskájával, Mujival. Amikor a biztonsági ellenőrzéshez értek, Le figyelmeztette a személyzetet, hogy Muji lehet, hogy megpróbál majd elmenekülni. Sajnos beigazolódott legnagyobb félelme, amikor kivették a hordozóból, szegény cica megijedt, és menekülőre fogta, írja a UPI.

És hiába vették üldözőbe, nem sikerült elkapni, ugyanis sikerült bebújnia a plafonon található nyílásba, és nem tudták onnan kicsalogatni, Taylor Lenek pedig muszáj volt felszállnia a következő repülőre, hiszen New York-i életét  felszámolta, hogy Kaliforniában élhessen a családjával.

Miután egy állatvédő szervezet is tudomást szerezett az esetről, az egyik kutyájukkal, Abbyvel a helyszínre siettek, hogy Muji nyomára akadjanak. Miután pedig Abby kiszagolta, hogy a macska még mindig a plafonban rejtőzik, Taylor Le azonnal visszarepült New Yorkba.

Mujit azóta sikerült elkapni egy csapdával, és a reptérről egy helyi állatklinikára került, ahol 11 nap után végre újra találkozhatott gazdájával. Taylor Le pedig megfogadta, hogy a visszaútnál hámot ad a macskájára, és kérni fogja, hogy egy kisebb helyiségben végezzék el a biztonsági ellenőrzést.

Macska

Képünk csak illusztráció. (Fotó: Min An/Pexels)

Elveszett állatok és hazatérésük:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top