nlc.hu
Szabadidő

Plus size fiúbanda

Ismerd meg a Produce Pandas együttest, az első plus size fiúbandát!

A kínai Produce Pandas plus size fiúbanda tagjai teljesen átlagos fickóknak mutatják magukat.
ProducePandas

Eleged van a kisportolt testű, jóképű srácokból álló fiúbandákból? Ismerd meg a Produce Pandas nevű csapatot, Kína első duci fiúegyüttesét.

Ahogy a nevük is utal rá, a fiúcsapat öt tagja kedves pandamacikra emlékeztetnek: ölelhető, pufók testalkat, nyugodt és vidám hozzáállás. Legalábbis ezt mondja magukról az együttes vezető táncosa, Mr. 17.

A Produce Pandas tudatosan alakította az ázsiai fiúbandáktól eltérőre az imidzsét. Az anime-rajzfilmekre emlékeztető külső és a szemceruza helyett teljesen átlagos fickóknak mutatják magukat. „Mi egy plus-size, énekes-táncos együttes vagyunk, amilyen még nem volt a világban – mondta Mr. 17.

Az öt fiú, Otter, Ding, Mr. 17, Cass és Husky ráadásul átlagéletkorukat tekintve jóval idősebbek, mint a fiúcsapatoknál megszokott. Az életkoruk 22 és 31 év között mozog, amivel igazi veteránnak számítanak a műfajban.

A srácokat 300 jelentkező közül választották ki, és debütálásuk előtt hónapokig tartó szigorú felkészítésen vettek részt tavaly nyáron. Íme az első daluk, a La La La:

Bár a Produce Pandas még vár az igazán átütő sikerre, egyelőre kevesebb, mint 10 ezer követőjük van a YouTube-on, biztosak benne, hogy nyomot hagynak a showbusinessben.

(OddityCentral)

(Kiemelt kép: Facebook/Produce Pandas)

Plus size divat az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top