nlc.hu
Szabadidő

Kylie Minogue-nak megkérték a kezét

Eljegyezték az 52 éves Kylie Minogue-ot

Az énekesnő és vőlegénye három éve szerettek egymásba.

A brit Daily Mail számolt be az 52 éves ausztrál énekesnő Kylie Minogue és Paul Solomons eljegyzéséről – írja a 24.hu. A vőlegény a brit GQ magazin kreatív vezetője, aki 2018 óta alkot egy párt Minogue-gal. 

A brit bulvárlapnak Solomons mostohaanyja árulta el, hogy nemrég megtörtént az eljegyzés. Elmondta, hogy nagyon örül és nagyon izgatott, de több részletet nem árulhat el,mert a jegyesek szigorúan megtiltották neki. „Túlságosan szeretem és tisztelem őket ahhoz, hogy ennél többet eláruljak” – tette hozzá a büszke családtag.

Az eredetileg a Neighbours című szappanoperában színészként feltűnő Kylie Minogue az elmúlt évtizedekben a popzene egyik megkerülhetetlen ikonja lett, akinek munkásságát számtalan szakmai díjjal ismerték el. Legsikeresebb albumának a 2001-ben kiadott Fever számít, amelynek vezető kislemeze, a Can’t Get You Out of My Head több mint ötmillió példányban kelt el világszerte. 

Megkérték Kylie Minogue kezét

Kylie Minogue és vőlegénye Paul Solomons a 2019-es GQ-gálán (Fotó: Getty Images)

Az énekesnő korábban olyan hírességekkel randizott, mint Lenny Kravitz, Michael Hutchence vagy Jason Donovan. 

Még több Kylie Minogue az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top