nlc.hu
Szabadidő

Lukasenka újra nyomógombos telefonokat akar

Lukasenka szerint vissza kell térni a nyomógombos telefonokhoz, mert tart az amerikaiak megfigyelésétől

Aljakszandr Lukasenka fehérorosz államfő azt javasolta pénteken országa polgárainak, hogy térjenek vissza a hagyományos nyomógombos telefonok használatához, mert szerinte az amerikaiak megfigyelik őket az okostelefonjaikon keresztül.

Az államfő pénteken a fehérorosz össznépi gyűlés második napján beszélt erről.

Azt akarják, hogy az amerikaiak minden percben megfigyeljék, hogy hol tartózkodnak és miről csevegnek ezeken az Iphone-okon? Vegyék meg, ha nem hallják, miről beszélek!

– hangoztatta Lukasenka. Megjegyezte, hogy „az okos emberek már régóta a nyomógombos telefonokat keresik”  az érintőképernyős okostelefonok helyett – írja az MTI.

Az okos emberek mobiltelefonja (fotó: Pixabay)

Az okos emberek mobiltelefonja (Fotó: Pixabay)

A VI. Fehérorosz Össznépi Gyűlést február 11-12-én tartják Minszkben, amelyen Fehéroroszország 2021-2025 közötti társadalmi-gazdasági programjának főbb pontjait vitatják meg. A fórumon több mint kétezren vesznek részt. Az ellenzék szerint a Lukasenka által szorgalmazott politikai és alkotmányos reformok hatalmának bebetonozását szolgálják. Abba talán bele se gondolt, hogy mit kezdenének a helyzettel a gyerekeink.

Lukasenka mindig tud meglepetésekkel szolgálni:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top