nlc.hu
Szabadidő

Egy anya tolta fel a kamiont a dombra

Senki nem segített, a háromgyerekes anya tolta fel a dombra a kamiont

Az interneten ünneplik azt a hős anyát, aki egyedül segített egy kamiont feltolni az emelkedőn a havazásban.
Kamiont toló anya

Egy hős anyát ünnepel az internet, miután egy kamiont tolt fel az emelkedőn a hóviharban Skóciai Fife megyéjében.

A Fife Jammer Locations nevű Facebook-oldalon megosztott videóban látható, ahogy a háromgyerekes Charlene Leslie a tejtermékeket szállító Graham’s Dairies kamionját tolja a havazásban, miközben az autósok továbbhajtanak, és a járókelők sem segítenek neki.

A videót gyorsan elterjedt az interneten, mostanáig több mint háromezer lájkot és kétezernél is több hozzászólást generált. A kommentelők igazi hősnek nevezték az anyát, nem győzték dicsérni az erejét és kitartását, az egyik hozzászóló egyenesen tanknak nevezte a nőt, ami ebben az esetben inkább bóknak vehető.

Charlene Leslie azt mondta, két gyerekével éppen vásárolni voltak, amikor meglátta, hogy bajban van a kamionos. „Sosem tudnék csak úgy ott állni, amikor látom, hogy valakinek segítségre van szüksége – mondta az anya. – Valószínűleg elég veszélyes volt, amit tettem, de szerencsére a kamionnak sikerült feljutnia az emelkedőre.”

A cég nagyon hálás volt Charlene-nak, és egy évre elegendő tejtermékkel köszönte meg a nőnek az önzetlen segítséget.

(LadBible)

(Kiemelt kép: Facebook/Fife jammer locations)

Előttük is le a kalappal:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top