nlc.hu
Szabadidő

Új tiktokos összeesküvés-elmélet

Új összeesküvés-elmélet terjed a TikTokon: videókkal bizonyítanák, hogy kamuhó esett Texasban

Ahol katasztrófahelyzet van, ott előbb-utóbb megjelennek az összeesküvés-elméletek is.

Texasban a rekordhideg komoly csapást mért a helyiekre, sokan maradtak áram- és melegvíz nélkül, és sajnos halálos áldozatai is vannak a szokatlan időjárásnak, az USA elnöke, Joe Biden pedig katasztrófahelyzetet hirdetett.

Az összeesküvés-elméletek kedvelői sem maradtak tétlenek, az Insider szerint például vannak, akik azt bizonygatják a TikTokon, hogy a hó, ami az államban hullott, nem is igazi, hiszen nem úgy olvad el, ahogyan kellene. A portál szerint pedig a magyarázat egyszerű, ez a szublimáció, vagyis amikor a szilárd halmazállapotú anyag átmegy gőzállapotba melegítés hatására anélkül, hogy közben folyékony állapotot venne fel.

Természetesen megjelent a történetekben a megkerülhetetlen Bill Gates-szál is, egyesek szerint ugyanis ez is Microsoft alapítójának a machinációja, igaz, más közösségi oldalakon pedig az az elmélet terjed, hogy Joe Biden keze van a dologban.

(via hvg.hu)

Hó borítja a Texas állambeli Austin egyik városrészét 2021. február 15-én.

Hó borítja a Texas állambeli Austin egyik városrészét 2021. február 15-én. Az Egyesült Államokban több mint 4,5 millió háztartás maradt reggelre áram nélkül a rendkívül hideg időjárás és az erős havazás miatt. A szokatlan hidegfront Texas államot érintette a legsúlyosabban (Fotó: MTI / AP / Austin American-Statesman/Bronte Wittpenn)

Még több cikk az összeesküvés-elméletekről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top