nlc.hu
Életmód

Kandalló okozta a nagymama és 3 unokája halálát

A nagymama kandallóval próbálta melegen tartani a házát Texasban: bennégett ő és az unokái is

A 75 éves nagymama mellett bennégett a házban az öt-, nyolc- és tizenegy éves unokája is.

Texasban az elmúlt időszakban az óriási fagyok áramkimaradásokat és a vízvezetékek elfagyását okozták, és ez számos tragédiához vezetett. Az egyik ilyen Sugar Land városában következett be egy családi házban múlt kedden hajnali két órakor – írja a crimeonline.

Képünk illusztráció (fotó: Pixabay)

Képünk illusztráció (fotó: Pixabay)

Amikor a tűzoltók a helyszínre érkeztek, ott találták a ház előtt a gyerekek anyját, Jackie Nguyent és barátját, Mai Bui-t a ház előtt, és a nőt meg kellett akadályozni, hogy berohanjon a lángok közé a gyerekeiért. A hatóságok szerint ugyanis a 75 éves Loan Le nagyi mellett bent volt még az ötéves Colette, a nyolcéves Edison és a tizenegy éves Olivia is. Az anyát és barátját súlyos égési sérülésekkel látták el a kiérkező mentősök. Az édesanya utolsó emléke az estéről, hogy a nagymama valamilyen kártyajátékot játszott a gyerekekkel a kandalló előtt. Mivel kora este elment a házban az árban, a házat a kandallóval próbálták melegen tartani. A tűzoltók szerint a környéken a legtöbb házban a kandalló kicsit, és inkább csak esztétikai célokat szolgál, nem arra találták ki őket, hogy ezzel fűtsék a házakat. Ez okozhatta a bajt. Texas államban valamivel több mint ötven ember halt meg az ítéletidőben viharok, fagyás, tűzeset vagy szénmonoxis-mérgezés következtében. Az időjárás az állatvilágot is próbára tette

Szokatlan tűzesetekről az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top