nlc.hu
Szabadidő

Meztelenül pózolt az elefánton az influenszer

Bocsánatot kért az influenszer, amiért egy elefánton meztelenkedett

Közösségi nyomásra bocsánatot kért az az influenszer, aki meztelenül pózolt egy Balin élő elefánton.

Alesya Kafelnikova influenszer egyik fotóján pucéron lovagol meg egy elefántot a következő felirattal: „szeretni a természetet emberi természet”. Az orosz modell ugyan elmagyarázta, hogy meztelen fotójával csak adományt gyűjtött a balinéz faluban élő állatoknak és a helyi lakosoknak, követőinek többsége mégis felháborítónak nevezte a fotót.

meztelenül pózolt az ázsiai elefánton az influenszer

Képünk illusztráció (Fotó: Tom Paisley Unsplash)

„Szegény elefánt! Nem szégyelli, hogy meztelenül fekszik rajta? Ez egy élőlény. A pénz mindent beárnyékol”fejezte ki véleményét egyik követője. Állítólag Putu Astawa, a Bali Idegenforgalmi Ügynökség vezetője is bírálta a nőt a The Sun szerint, mondván, a kép nem felel meg azoknak a normáknak, amelyeket Balin a turizmus részeként hirdetnek.

A kép azóta nem érhető el, a nő ezzel a poszttal magyarázkodott:

Ez a fenséges ázsiai elefánt újabb tragikus semmibe vétele akkor, amikor a faj a létezéséért harcol a turizmus és az ember szórakoztatás terén elkövetett brutális visszaélések ellen” – jelentette ki a Save the Asian Elephants jótékonysági szervezet szóvivője.

Kezdetben Alesya azt mondta, kár, hogy az emberek vulgaritásnak bélyegzik a fotót, nem pedig a természet szeretetének jeleként értelmezik azt. Ám mivel a felháborodás nem hagyott alább, az influenszer bocsánatot kért mindazoktól, akik „valami mást látnak ebben”, és reméli, kritizálói majd ráébrednek üzenetének valós céljára, és meglátják a fotóban a csodálatos szépséget.

(via)

Kapcsolódó híreink

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top