nlc.hu
Szabadidő

Michael Jackson csimpánza, Bubbles most

Michael Jackson csimpánza, Bubbles nem szereti, ha fotózzák

Bubbles áprilisban lesz 38 éves, és gondozói szerint jó egészségi állapotnak örvend, csak az zavarja, ha valaki elővesz egy kamerát.

Bubbles 1983-ban jött a napvilágra egy texasi kutatóintézetben, majd elszakították édesanyjától, és egy hollywoodi állatidomárhoz került, végül pedig a popsztár fogadta magához. Egészen 1988-ig Michael Jackson Los Angeles-i otthonában élt, majd átköltözött a Neverland birtokra. A nyolcvanas években Bubbles igazi sztár lett, Jackson sokszor jelent meg vele a nyilvánosság előtt, videoklipekben, tévéműsorokban és filmekben is szerepelt.

Amikor idősebb lett, úgy gondolták, hogy veszélyt jelenthet a vele együtt lakó emberekre, és egy állattrénerhez került, majd egy floridai, kifejezetten emberszabásúaknak létrehozott floridai állatotthonban találtak neki helyet, és jelenleg is ott él.

Bubbles állítólag nagyon élvezi a nyugdíjas életet csimpánzcsaládja körében. Egyvalami van, ami bosszantja, azok pedig a kamerák. „Bubbles nem szereti a fényképezőgépeket. Még akkor sem, ha gondozói próbálnak meg fényképet készíteni, ha kamerát lát, hátat fordít. Időnként vizet is köp az emberekre, ha bosszankodik a kamerák miatt, és elképesztő pontossággal képes homokot dobni” – írják róla a Center for Great Apes oldalán. Életrajzában szerepel az is, hogy ettől eltekintve egy kedves, aranyos személyiség, és csodásan bánik a kölyökcsimpánzokkal.

(via LadBible)

Michael Jackson és Bubbles 1984-ben.

Michael Jackson és Bubbles 1984-ben (Fotó: Profimedia)

Még több csimpánz:

Elcsaklizta a szelfibotot a csimpánz, de a társa visszaszolgáltatta

Profin instagramozik a csimpánz, és ez nagyon szomorú – videó

Cuki videó: csimpánzbébit mentett egy pilóta

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top