nlc.hu
Szabadidő

Jön a Trónok harca musical

Jönnek az éneklő Mások? – Musical lesz a Trónok harcából

George R.R. Martin színpadi musicalt ír a Trónok harca regényfolyamából. A mindent elvállaló író újfent mindent megtesz azért, hogy a regénysorozatát soha az életben ne fejezze be.

Színpadi művet ír a Trónok harca regényfolyamából a sztárrá vált író, George R.R. Martin, a látványos előadást a New York-i Broadwayn, a londoni West Enden és Ausztráliában fogják bemutatni – tudta meg a The Hollywood Reporter. A színmű producerei Simon Painter and Tim Lawson lesznek, együttműködve a Kilburn Live céggel. A történet feldolgozásán Martin együtt dolgozik Duncan MacMillan színműíróval és Dominic Cooke színházigazgatóval. A stáb célja, hogy 2023-ban bemutassák az első előadást, így az előzménysorozatok mellett más módon is bővülhet a Trónok harca-univerzum – írja az MTI.

Vajon ő is dalra fakad majd? (fotó: HBO)

Vajon ő is dalra fakad majd? (Fotó: HBO)

A produkciónak van egy különleges eleme, amely hatalmas vonzerőt jelenthet a rajongók számára: bár a regényből készült tévésorozat 2019. évi vége óta több előzménysorozaton is dolgoznak már, ez lesz az első alkalom, hogy a Trónok harca  kedvenc karakterei közül jó néhányan visszatérnek. A darab Westeros történetének egy sarkalatos időszakában játszódik, a 10 napig tartó harrenhali nagy lovagi játékon, amely 16 évvel a Trónok harca cselekményei előtt zajlott – olvasható a szórakoztatóipari szaklap honlapján.

Merülj el a Trónok harca világában az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top