nlc.hu
Szabadidő

Gyereke született az egypetéjű ikerpároknak

Egy lány egypetéjű ikerpár tagjai összeházasodtak egy fiú egypetéjű ikerpárral: itt az első gyerek

A Salyers és Deane családokban nem mindennapi esküvők zajlottak: a 35 éves egypetéjű ikerpár, Jeremy és Josh Salyers ugyanis feleségül vette a 33 éves egypetéjű ikerpárt, Brittany és Briana Deane-t. Megszületett az első gyerek.

A két Salyers-Deane házaspár még tavaly jelentette be, hogy mindkét Deane lány teherbe esett, és az Instagram-oldalukon számos megható közös fotót posztoltak erről. Annyira azért nem sikerült összehangolódniuk, hogy a szülés is egyszerre következzen be, de ettől még örömmel jelentjük, hogy az egyik pár gyermeke már megszületett – írja a ladbible.com.

Brittany és Josh már túl vannak a szülésen, és egy egészséges, csodaszép fiúgyermekkel gazdagodott a családjuk, akiről már megosztottak egy fotót az Instagram-oldalukon.  A kisfiúnak a Jett nevet adták. A két pár még 2018 nyarán házasodott össze Ohióban, az Ikrek Napok fesztivál keretén belül. Céljuk volt, hogy a lányok egy időben essenek teherbe, és ez nagyjából sikerült is nekik. A két házaspár amúgy egy családi házon osztozik, és többször kénytelenek kifejteni az idegenek kérdésére, hogy nem hisznek a párcserében, mind a négyen hűséges típusok. Jeremy és Briana gyermeke még nem született meg, de már nagyon várják, mivel a gyerekek nem pusztán unokatestvérek lesznek, hanem genetikailag olyan lesz, mintha egymás testvérei lennének. „Alig várjuk, hogy végre találkozhassanak egymással” – mondták az izgatott szülők.

Egypetéjű ikrek elképesztő történetei az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top