nlc.hu
Szabadidő

Sátorban várta a kocsmák újranyitását

Elsőként akart sört inni, sátrat vert a kocsma előtt egy brit férfi

Nagy-Britanniában fokozatosan enyhítenek, hétfőtől már a pubok is fogadnak vendégeket, igaz, beülni még nem lehet.

December óta zárva tartottak a kocsmák Nagy-Britanniában a pandémia miatt hozott intézkedések miatt, de mivel jól alakultak a járványügyi adatok, április 12-én hétfőn enyhítették a korlátozásokat, és végre kinyithattak a nem alapvető közszükségleti cikkeket árusító üzletek is, illetve nyitvatartási időkorlátozás nélkül azok a vendéglátóhelyek, ahol van lehetőségük szabadtéri felszolgálásra.

Egy fiatalember, Scott Lowe úgy döntött, szeretne az első lenni, aki leguríthat egy pint sört, ezért még az újranyitás előtt sátrat vert az egyik Bedford kocsma előtt. Hogy a városi kempingezés alatt ne unja el magát, vett magának pár doboz sört is a biztonság kedvéért, meg persze egy Union Jackkel díszített párnát is a kellő kényelem érdekében.

Mivel egyelőre csak szabadtéri felszolgálás lehetséges, ezért a vendéglátóhelyeknek csak a 40 százaléka tud vendégeket fogadni, de ha minden a várakozásoknak megfelelően alakul, akkor május 17-től már beltéren is le lehet ültetni őket.

(via Daily Star)

Kempingezés

Fotó: Pixabay

Kempingezés kicsit másként:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top