nlc.hu
Szabadidő

Mads Mikkelsen csatlakozik az új Indiana Jones-film stábjához

Mads Mikkelsen is beszáll az Indiana Jones folytatásába

A dán színész a Legendás állatok folytatásában is feltűnik majd – Johnny Depp helyén.

Még tavaly év végén írtuk meg, hogy Harrison Ford újra eljátssza Indiana Jones szerepét, a rajongók által nagyon várt folytatás stábja pedig azóta több nagy névvel bővült. A Fleabag című sorozattal világhírűvé vált Phoebe Waller-Bridge mellett most Mads Mikkelsen is csatlakozott a szereplőgárdához – írja az Empire Online

Azt egyelőre nem tudni, hogy a 55 éves dán színész milyen szerepet alakít majd a 2022-re ígért folytatásban, egyelőre ugyanis csak a fenti három színészről lehet tudni, hogy szerepelnek majd a filmben. Az viszont kiderült, hogy a rendezői székben ezúttal nem Steven Spielberg ül majd, hanem a Logan, illetve a Ford v Ferrari című filmeket is jegyző James Mangold. A film zenéjét azonban ismét John Williams komponálja majd. 

Mads Mikkelsen beszáll az Indiana Jones folytatásába

Mads Mikkelsen a 15. Római Filmfesztiválon, tavaly októberben (Fotó: Getty Images)

Mikkelsen ezzel egy újabb sikeres filmes franchise-hoz csatlakozott a Bond-filmek és a Star Wars univerzuma után. Az Empire Online rámutat, hogy a dán sztár feltűnik majd a Legendás állatok és megfigyelésük című fantasy-film folytatásában is, amelyben Johnny Depp szerepét veszi át a mostanában főleg botrányairól elhíresült színésztől.

Még több film és mozi az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top