nlc.hu
Szabadidő

Moziszékek távolságtartással koronavírus idején

A járványszabályokra figyelve szabta át a termeit egy japán mozilánc

Japánban a koronavírus-járvány miatti előírások figyelembe vételével áttervezte és átrendezte a termeit egy mozilánc.

Ahogy nő a világban az koronavírus-vakcinákkal oltottak száma, úgy térnek vissza a hétköznapok egyre inkább a megszokott, normál kerékvágásba. Moziba például egyre több helyen lehet menni világszerte, noha teli termekkel még aligha vetítenek filmeket. Egy japán mozilánc némileg átvariálta a termeit, és olyan széksorokat alakított ki, amivel megfelelő távolságban ülnek egymástól az emberek. A székek másfél méterre vannak egymástól, az egymás mellett ülőket pedig egy fából készített fal választja el. 

A mozi a közleményében a következőt írta: „Szeretjük a filmeket, és szeretnénk, ha biztonságban tudnánk megnézni őket, egy új, jóval kényelmesebb székben, mint eddig. Mindezt szem előtt tartva átrendeztük termeinket, a székekbe ülve pedig mostantól úgy érezhetik magukat látogatóink, mintha egy privát szobában foglalnának helyet.”

They even come with shelves and a place to hang your coat 🍿🎥

Közzétette: UNILAD – 2021. április 13., kedd

A jegyek a kiemelt helyekre egy fokkal drágábbak, közel 1500 forintnyi jennel kell értük többet fizetni, mint anno az átlagos helyekért. Az utóbbi hetek egyik fontos híre volt, hogy az USA-ban rekordot döntött a mozik jegypénztáránál a Godzilla vs. Kong. Jó volt erről beszámolni, hiszen majd egy évig üres termekről szóltak a hírek, és opcionális nyitásról. 

(UNILAD, Kiemelt kép: Pixabay)

Míg itthon nincs moziba járás, marad a streaming. Ajánló:

A járványszabályokra figyelve szabta át a termeit egy japán mozilánc

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top