nlc.hu
Szabadidő

Elrontott tetoválás: rossz koordinátákat varratott magára

Ez a nő rossz koordinátákat tetováltatott magára, de csak utólag tudta meg

A kedvenc helyének a koordinátáit szerette volna magára tetováltatni, de kicsit más lett belőle.
őceán

A 24 éves Bri Pritchett barátjával és barátaival kirándult Sedona belvárosába (Ariz.), hogy megünnepeljék megkapták a koronavírus elleni vakcina második dózisát is. A fiatal nő végül úgy döntött, erre a fontos eseményre mindig emlékezni szeretne, ezért emlékeztetőül a vállára tetováltatja Sedona koordinátáit.

Pritchett végül megadta a tetoválóművésznek a koordinátákat, de sajnos rosszul: 34 ° 52 ’12 “É 111 ° 45′ 36” NY – lett volna a helyes, ehelyett 34 ° 52 ’12 “É 111 ° 45′ 36” D-t írt, utóbbi pedig egy véletlenszerű helyet jelöl, a Csendes-óceán déli részén. Ezt az információt azonban csak pár héttel később tudta meg, amikor posztolta a Twitteren a tetoválását. A saját nővére írt rá, hogy a koordináta nagyon nem Sedonát mutatja, hanem 3000 mérfölddel távolabb, a Csendes-óceán egy ismeretlen pontját. 

Pritchett a hír hallatán nem esett kétségbe, szerinte így is vicces és egyedi lett a tetoválása, de az is biztos, hogyha legközelebb hasonlót szeretne magára varratni, előtte a nővérével ellenőrizteti le a koordinátákat.

(Fox News)

Fotó: Instagram

További érdekességek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top