nlc.hu
Szabadidő

Elfeledett kaparós sorsjeggyel lett milliomos

Elfeledett kaparós sorsjeggyel lett milliomos

Betette a pénztárcájába a kaparós sorsjegyet, aztán napokig eszébe sem jutott hogy lekaparja.
Kaparós sorsjegy

Egy Maryland államban élő nő egyik nap az ebédidejét töltötte egy kollégájával, majd miután jóllaktak, a munkatársa vett egy kaparós sorsjegyet. A 39 éves nő is vásárolt egy sorsjegyet, amelyet a pénztárcájába tett.

Majdnem egy hétig ott is maradt a szelvény, a nő teljesen elfeledkezett róla. Amikor végre lekaparta, nem hitte el, hogy tényleg nyert. Csak amikor jobban megnézte a sorsjegyet, akkor döbbent rá, hogy megütötte a 250 ezer dolláros (75 millió forint) jackpotot.

Bár a nőnek is kellett némi idő, mire tudatosult benne, hogy rengeteg pénz üti a markát, a férje a végsőkig kételkedett a nyereményben.

„Még amikor a lottótársaság központjába mentünk, hogy átvegyük a nyereményt, a férjem akkor is arra készült, hogy a barátaink előugranak valahonnan, és kiderül, hogy az egész csak egy jól megszervezett átverés volt”

– mesélte a szerencsés nő.

Persze szó sem volt átverésről, a nő tényleg egy vagyont nyert. Még nem tudja pontosan, mire költi a pénzt, de nyaralni biztosan elmegy, és a nyugdíj-megtakarítására is félretesz belőle.

(UPI)

(Kiemelt kép: Profimedia)

Nekik is szerencséjük volt:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top