nlc.hu
Család

Több mint egymilliárd forintos nyeremény után nyugdíjazza magát a szerencsés nyertes

Nyugdíjazza magát, miután egy vagyont nyert kaparós sorsjegyen

Több mint egymilliárd forintos vagyonnal érthető a döntés.

Alig hit a szemének egy, a neve elhallgatását kérő michigani nő, aki egy sorsjegy lekaparása után vette észre, hogy nem kevesebb, mint négymillió dollárt, azaz több mint 1,2 milliárd forintot nyert- írja az UPI.com.

A 63 éves nő egy $150 Million Cash Explosion nevű sorsjegyet vásárolt az egyik helyi italboltban, amit az autójához visszaérve egyből le is kapart.

„Szépen, módszeresen lekapartam a számokat és amikor a végén megláttam az összeget, azt hittem, álmodom” – mondta a szerencsés nyertes a lapnak nyilatkozva. „Amikor hazaértem, mondtam a férjemnek, hogy üljön le, mert híreim vannak. Amikor elmondtam neki, ő egy picit vaskosabb kifejezésekkel reagált. Mindketten nagyon boldogok voltunk.

Négymillió dollárt nyert egy nő kaparós sorsjegyen

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

A helyi lottótársaság különös szabályozása miatt ráadásul nem is a teljes összeget veszi át a nyertes. A hasonló nagy nyereményeknél ugyanis lehet választani, hogy több részletben kéri a nyereményt a mindenkori szerencsés. A michigani nő ehelyett egy összegben kérte a nyereményét, amelynek értelmében így “csak” 2,5 millió dollárt kap, de ez is bőven elég lesz, hogy férjével ne kelljen többé szűkölködniük.

Így ugyan átszámítva “mindössze” 770,5 millió forint érkezik majd a bankszámlájukra, de mivel azt tervezik, hogy a pénzből a nyugdíjas éveiket finanszírozzák majd, valószínűleg nem lesz anyagi gondjuk az életben.

További friss híreink:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top