nlc.hu
Otthon

Havi hárommilliót fizetnek azért, hogy borozzál

Havi hárommilliós fizetésért csak bort kell inni – vállalnád?

Álommunkát ajánl egy kaliforniai borászat.

Szinte túl jól hangzik ahhoz, hogy igaz legyen: a Murphy-Goode Winery borászat ugyanis egészen különleges állásajánlattal csábítja következő reklámarcát. A szerencsés kiválasztottnak gyakorlatilag nincs más feladata, mint élvezni a kaliforniai napsütést és borozgatni.

Mindezért koszt-kvártély, valamint havi tízezer dolláros, azaz bő hárommillió forintos fizetés is jár. A munkavégzés helyszíne a San Franciscótól északra található Healdsburg, ahol a borászat reklámarcának egy éven keresztül biztosítják a mesebeli körülményeket.

A kiválasztottnak azért néha be kell segítenie a borkészítési munkálatokba, főleg a szüret idején, de emellett közelről tanulmányozhatja majd Dave Ready Jr. borász munkáját is. A munkaköri leírásba beletartozik a különféle online felületeken keresztüli kapcsolattartás, illetve a borászat vendéglátói feladatainak ellátása is, ha vevők érkeznek a festői helyszínre.

Áloimmunka: havi hárommillióért csak borozni kell

Kalifornia az USA egyik legnagyobb bortermelő régiója (Fotó: Getty Images)

A jelentkezéseket videón kell elküldeni, amelyben az aspiránsoknak ki kell fejtenie, hogy miért ők lennének az ideális jelöltek a munkára.

Az állás elnyeréséhez amerikai letelepedési és munkavállalási engedélyre van szükség, ezt június 30-ig tudja beszerezni az, akinek felkeltette az érdeklődését az ajánlat. Természetesen a munkát csak 21 évnél idősebbek kaphatják meg, ez ugyanis az alkoholfogyasztás korhatára az Egyesült Államokban. A munka egyébként szeptemberben kezdődik.

Még több bor az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top