nlc.hu
Szabadidő

Az RTL Klub három sorozata ér véget a napokban

3 fontos RTL Klub-sorozat is véget ér a héten

Jövő héttől radikálisan átalakul az RTL Klub műsora, ugyanis három kulcssorozata is véget ér a héten.

Talán még az RTL Klub vezetősége sem gondolta volna, hogy A mi kis falunk korábbi évadjainak ismétlései nemcsak megszorongathatják, hanem akár le is győzhetik a konkurens TV2 Exatlonját, hosszú távon mégis így történt. Ennek azonban most vége, ugyanis az RTL Klub falus komédiasorozata ma utoléri a friss, hétvégenként vetített évad epizódjait, úgyhogy véget ér – írja a sorozatwiki.

Az Apatigris 2 forgatása tavaly nyáron volt: Michl Juli, Rujder Vivien, Scherer Péter és Schmidt Sára is visszatér a következő évadra (Fotó: Sajtóklub)

Az Apatigris 2 forgatása tavaly nyáron volt: Michl Juli, Rujder Vivien, Scherer Péter és Schmidt Sára is visszatér a következő évadra (Fotó: Sajtóklub)

Egy nappal később, azaz holnap este láthatjuk a csatornán a Keresztanyu első évadának záró epizódját. Az RTL Klub már javában forgatja a második évadot, úgyhogy biztosra vehetjük, hogy a kedvenceink ősszel visszatérnek a képernyőkre. A hétvégére is marad egy búcsúzás: vasárnap a tizedik epizóddal ugyanis véget ér a Scherer Péter főszereplésével készült Apatigris második szezonja. A széria változatos nézettséget hozott: volt, hogy kiválóan szerepelt, de több alkalommal is alulteljesített. Egyelőre nem tudni, készülhet-e belőle folytatás.

Olvasnál még a kedvenc RTL Klubos sorozataidról?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top