nlc.hu
Szabadidő

Anthony Hopkins Salma Hayek-kel táncolt - videó

Salma Hayek felkérte egy táncra Anthony Hopkins-t a második Oscarja megünnepléseként – videó

Sir Anthony Hopkins a 93. Oscar-gálán megnyerte a második Oscar-díjat a Father című drámában nyújtott alakításáért, de megünnepelni nem tudta ezt, mivel nem vett részt a gálán. Az ünneplésben most Salma Hayek segített neki.

Mint pár napja megírtuk, sir Anthony Hopkins azért nem volt ott a 93. Oscar-gálán, mivel a járványügyi korlátozások miatt nem repülhetett. Mivel a 83 éves színésznek a walesi otthonából túl kései órákban volt a filmünnepély, ezért nem is nézte át, így átaludta, amikor Oscar-díjat kapott. Másnap a menedzserétől tudta meg a hírt, és meg is köszönte azt egy videóban, most pedig Salma Hayek Instagram oldaláról tudhattuk meg, hogy ünnepelni is volt lehetősége – írja a Good Morning America.

A vicces táncokban amúgy is jártas Anthony Hopkins-t Salma Hayek az otthonában kereste fel, és mint kiderült, jót mulattak együtt. A közzétett videóban Leonard Cohen Dance Me to the End of Love című dalára ropják, és jól tetten érhető a jókedvük. Sokan azt sem tudták, hogy a két sztár egyáltalán ismeri egymást, azt meg pláne nem, hogy barátok, pedig régi barátság az övék: Hayek részt vett már azon a 2003-as ünnepségen is, melyen Anthony Hopkins csillagot kapott a Walk of Fame-en.

Olvasnál még a két sztárról?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top