nlc.hu
Szabadidő

Filmes árverés

Elárverezik Harry Potter varázspálcáját

Hatalmas filmes árverést tartanak júniusban, ahol Harry Potter pálcája mellett Indiana Jones kalapjára vagy Az utolsó szamuráj kardjára is licitálhatsz.

A nyáron összesen 1200 filmes relikviát árvereznek el Londonban, egészen különleges darabok kerülnek kalapács alá – írja a Telex. A licitálók elé olyan tárgyak kerülnek, mint Harry Potter varázspálcája és szemüvege, de árverésre kerül a Quentin Tarantino legutóbbi filmjében, a Volt egyszer egy…Hollywoodban Brad Pitt által használt golfautó vagy Indiana Jones kalapja is.

Indiana Jones és a kalap (Fotó: Wikipédia)

Indiana Jones és a kalap (Fotó: Wikipédia)

Utóbbiért akár 250 ezer dollárt (több mint 70 millió forintot) is fizethet, aki szeretné a kalapot, amit Harrison Ford viselt a vásznon. A Star Wars-rajongók megszerezhetik a Star Wars: A Birodalom visszavág forgatókönyvének egykor Carrie Fishernél lévő példányát, ahogy Tom Cruise kardja is licitre kerül, amivel Az utolsó szamurájban pusztította az ellent.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top