nlc.hu
Szabadidő

Átvételi pontokat nyit az IKEA a Balatonnál

Átvételi pontokat nyit az IKEA a Balatonnál

A balatoni IKEA áruház még várat magára, de eggyel közelebb kerültünk hozzá azzal, hogy a vállalat már május végén megnyitja az átvételi pontjait a Balaton déli partján.

Balatonbogláron és Siófokon létesít átvételi pontokat a skandináv bútoráruház. Az érdeklődők mától kérhetik, hogy a rendeléseiket e két mobil átvételi pont valamelyikére irányítsák. Az első átvételi nap Balatonbogláron május 28-ra, míg Siófokon május 29-re esik – írja a 24.hu.

IKEA átvételi pontok nyílnak a Balatonnál. Képünk illusztráció (fotó: Pixabay)

IKEA átvételi pontok nyílnak a Balatonnál. Képünk illusztráció (fotó: Pixabay)

Online rendelés esetén tehát a vásárlók Balatonboglárra és Siófokra is kérhetik majd a kiszállítást, és ezeket az átvételi pontokat a soroksári IKEA áruház fogja áruval ellátni.

Az IKEA továbbra is elkötelezett azon célja mellett, hogy még megközelíthetőbbé és elérhetőbbé váljon az emberek többsége számára. A mobil átvételi pontok éppen ebben segítenek

– idézik Szabó Tamást, a cég fulfillment vezetőjét. A mobil átvételi pontokat a Tesco áruházak parkolóiban állították fel. A győri, veszprémi és hajdúdorogi átvételi pontokat tavaly nyitották meg, és azóta is népszerűek, idén áprilisban pedig egy szegedi átvételi pont is csatlakozott a listához. A cég további átvételi pontok kialakítását tervezi Közép-, Délnyugat- és Kelet-Magyarországon.

Az IKEA az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top