nlc.hu
Szabadidő

Fekete Dávid a társát is átverte

Fekete Dávid még a zenésztársát is átverte

Turcsányi Tibor azt állítja, Fekete Dávid sokszor átverte és kihasználta.
Fekete Dávid

A jelenleg előzetes letartóztatásban lévő Fekete Dávid nem csak autókkal, festményekkel és aranyrudakkal bizniszelt, még saját zenész kollégáit is lehúzta – írja a Blikk.

Turcsányi Tiborral három évvel ezelőtt kezdett közös projektbe az egykori Megasztárossal. Turcsányi azt mondta, Fekete Dávid sokszor átverte és kihasználta a jóindulatát, és ezt anyagilag is megsínylette, bár pénzt nem adott neki.

„Olyan előfordult, hogy azt hazudta, meghívtak minket a Mokkába, hogy promotáljuk a közös dalunkat. Az én autómmal mentünk le a Balatonra a forgatási helyszínre, ahol hamar kiderült, hogy rám és Klaudiára nem is számítottak, ők csak Dávidot várták. Vele le is ment az interjú, én meg álltam az utazás költségeit”

– mesélte Turcsányi Tibor.

Sokszor hallottak furcsa telefonbeszélgetéseket is, amelyekből sejtették, hogy nincs minden rendben vele. A csalással és sikkasztással gyanúsított énekes például sokszor hazudott arról, hogy éppen hol van.

(Kiemelt kép: Facebook/Fekete Dávid)

Fekete Dávid az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top