nlc.hu
Szabadidő

Mr. Big a Szex és New York folytatásában

Nyugalom, Mr. Big nélkül nincs Szex és New York

Most már biztos, Chris Noth is helyet kapott az And Just Like That... szereplői között.

Folyamatosan jönnek a hírek arról, hogy milyen szereplők tűnnek majd fel a Szex és New York folytatásában, kikkel bővül a csapat. Aki amiatt aggódott volna, hogy Mr. Biggel nem találkozhatunk, megnyugodhat, a Chris Noth által alakított karakter is visszatér majd, hiszen olyan fontos szerepet játszott mind az eredeti sorozatban, mind a filmekben, és ezt nemcsak mi mondjuk.

„Hogyan lehetne egy új fejezetet készíteni a Szex és New York történetében Mr. Big nélkül?” – tette fel a kérdést Michael Patrick King, a sorozat producere.

Az And Just Like That…címen futó sorozat 10 félórás részből áll majd, várhatóan idén nyáron kezdik el forgatni. Bár a négy főszereplő közül Kim Catrall nem tűnik majd fel a képernyőn, olyan új arcokkal lehet majd találkozni, mint Sara Ramirez, aki az első nem bináris színész lesz a Szex és New York történetében, de nem ő az egyedüli új karakter.

(via Telex)

Chris Noth

Chris Noth, vagyis Mr. Big a második Szex és New York-film londoni bemutatóján (Fotó: Yui Mok/PA Images via Getty Images)

A nagy visszatérők:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top