nlc.hu
Szabadidő

Cseh László a visszavonulásáról

Cseh László: „Itt az ideje, hogy abbahagyjam az úszást”

Cseh László feleségén is nagyban múlik, hogy az úszó részt vesz-e a tokiói olimpián.

A 35 éves Cseh László még mindig nem döntötte el, hogy ott lesz-e a tokiói olimpián. Az viszont már elhatározta, hogy ha el is indul a játékokon, utána biztosan visszavonul – derült ki a négyszeres olimpiai ezüstérmes DIGI Sportnak adott interjújából.

Eldöntöttem, hogy ha továbbmegyek, akkor Tokióban lesz az utolsó versenyem, ha nem, akkor ez az Eb volt az utolsó, igazi nagy versenyem. Itt az ideje, hogy abbahagyjam az úszást. Lehet ezt még sokáig húzni-halasztani, meg sanyargatni magamat, de egyszer megálljt kell parancsolni az őrületnek

– nyilatkozta Cseh László a DIGI Sport híradójának, a Sport 24-nek.

Cseh László

A harmadik helyezett Cseh László a férfi 200 méteres vegyesúszás elődöntõjének első futamában a budapesti vizes Európa-bajnokságon a Duna Arénában 2021. május 19-én (MTI/Kovács Tamás)

A sportoló elárulta azt is, hogy a feleségén is nagyon sok múlik, részt vesz-e majd az ötödik olimpiáján. Cseh László azt mondta, ha ő utazik, párjának itthon kell maradnia nélküle.

Én úgy érzem, hogy a felkészülésben és a versenyzésben is ő az, akinek sokkal nagyobb dolgokat kell véghez vinnie

– beszélt a feleségéről Cseh László.

Azt azonban hatszoros olimpiai érmes is tudja, hogy az Eb-n elért idején még javítania kell, hogy egyáltalán döntőbe kerülhessen az olimpián.

Cseh László és párja az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top