nlc.hu
Szabadidő

2000 dollár 21 órányi játszásért

Kétezer dollárt kapnak, ha 21 órát videójátékoznak

Arra is kíváncsiak, hogy a tesztelők játszanak-e, vagy egymással is foglalkoznak, ha már egy szobában ülik végig a majdnem teljes napot.

Kétezer dollárt ajánl egy weboldal egy párosnak, hogy 21 órán keresztül semmi mást ne csináljanak, csak játszanak egy videójátékkal, majd írják meg nekik az élményeiket. A FrontierBundles.com oldalán megjelent felhívás (a cég amúgy internetes és telefonos szolgáltatásokra specializálódott) szerint a tesztelők kapnak egy Nintendo Switch Lite-ot, ingyenes hozzáférést a Nintendo Online-hoz, és olyan játékokat kell pörgessenek, mint például a Mario Kart 8 deluxe.

Mario (jobbra) és Luigi (balra), a híres vízvezetékszerelők akciófigurái / Fotó: Unsplash

Mario (jobbra) és Luigi (balra), a híres vízvezetékszerelők akciófigurái / Fotó: Unsplash

A cég arra is kíváncsi, hogy a két tesztelő barát, akik egy helyiségben kell legyenek, vajon mire figyelnek majd jobban: a játékra, vagy egymásra, esetleg nagyobb élmény lenne-e a játék nekik, ha egyedül játszanának. 

A felhívás kitér arra, hogy olyan jelentkezőket várnak, akiknek már gazdagon van játékos múltjuk, és tapasztaltak a videójátékok terén. Mint írják: „Akik már rengeteg zombihordát mészároltak le.” 

A felhívásra június 18-ig lehet jelentkezni. 

(UPI

Online ismerkedés: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top