nlc.hu
Szabadidő

Szextilalom az Európa-bajnokság alatt

Nincs szex, amíg tart az Európa-bajnokság! – így regulázná meg focifüggő párját egy barátnő

Emma Conn úgy döntött, elege van a mellőzöttségből. Hogy terve beválik-e, egyelőre nem tudni.

Egy brit nőnek elege lett abból, hogy barátjánál a ő csak második helyen szerepel a futball mögött, ezért úgy döntött, hogy amíg tart az Európa-bajnokság, nem lesz szex. Az, hogy barátja szereti a focit, az persze viszonylag hamar kiderült Emma Conn számára, de az, hogy a férfi rajongása milyen mértékű, csak azután, hogy összeköltöztek. És a 28 éves Kyle Fox egyébként tényleg elkötelezett a sport iránt, otthonukban állítólag öt tévé is van, így bárhonnan, bármikor tudja követni, hogy mi történik éppen a pályán, írja a LadBible.

“Minden a focimeccsek körül forog. A legutóbbi, 2018-as világbajnokság alatt négy héten keresztül nem szexeltünk. Láthatatlan voltam, szakáccsá és mosogatóvá lényegültem át, pedig még szexi fehérneműt is viseltem, hogy felkeltsem a figyelmét, de csak az időmet vesztegettem” – meséli Emma, akinek különösen rosszul esett az, hogy egy mérkőzés miatt barátja teljesen elfeledkezett arról, hogy foglalásuk van egy étterembe. Attól, hogy most elébe ment a dolgoknak, és ő maga döntött úgy, hogy nem lesz szex a bajnokság ideje, azt reméli, hogy a férfi talán ráébred arra, hogy érdemes lenne több figyelmet szentelni barátnőjére.   “Miközben ő élvezi az életet, rám marad a főzés, takarítás és a gyereknevelés. Úgy érzem, nem vagyok fontos számára” – tette hozzá.

És mit gondol a szextilalomról a másik fél? Kyle Fox szerint az Európa-bajnokság nagy esemény, a csapatnak szüksége van a rajongók támogatására, és szerinte Emma lesz az első, aki úgy dönt majd, hogy véget kell vetni a szexmentes életnek. 

hálószoba

Fotó: Pixabay

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top