nlc.hu
Szabadidő

Gárdony és a francia válogatott

Kiakadt a gárdonyi polgármester a francia válogatottra

A foci-Eb-re érkező francia válogatottat nagyon várta a település, de Griezmannék végül nem jöttek.

Csalódottságáról mesélt a Blikknek Gárdony polgármester Tóth István. A település ugyanis hetek óta készülődött, hogy méltó módon fogadhassák a náluk szállást foglaló francia labdarúgó válogatottat, akik a foci-Eb-re érkeztek Magyarországra. Viszont a franciák végül a budapesti Marriott Hotelben szálltak meg, a gárdonyiak pedig hoppon maradtak. Bár a francia szövetség kifizeti a lemondással járó pluszköltségeket, a gárdonyiak joggal bosszankodnak.

A Vital Hotel Nautis szálloda Gárdonyban felkészülten várta a franciákat (Fotó: MTI /Földi Imre)

A Vital Hotel Nautis szálloda Gárdonyban felkészülten várta a franciákat (Fotó: MTI /Földi Imre)

Ugyanis a kedvükért a teljes Vital Hotel Nautis szállodát feldíszítették, a futballpályán kicserélték a gyepet, még a megyei és járási rendőrkapitányságnál is átcsoportosítások voltak, hogy le tudják zárni a hotel és az edzőpálya környékét, biztosítva a sztárfocisták zavartalan felkészülését.

Kellemetlen helyzet volt, a focipályánál ugyanis még a csapat kondigépeit rakodtak ki a kamionból. Senki nem is kapott magyarázatot. Talán a fővárosba érkezve látták, hogy nehézkes a közlekedés, és úgy döntöttek, nem mozdulnak már ki a hőségben. Lehet, hogy igazuk volt, de sokak munkája veszett kárba” – mondta a polgármester.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top