nlc.hu
Szabadidő
Ez a kiskutya egy galambbal barátkozott össze

Láttál már ilyet? Ez a kiskutya egy galambbal barátkozott össze

Sue Rogers, a Mia Alapítvány alapítója elmesélte a Good Morning Americának, hogyan lett Herman, a galamb, aki nem tudott repülni, és Lundy, a kutya, aki a hátsó lábaira béna, a legjobb barátok. 
galamb

Sue a videóban elmondta, hogy Herman válságos állapotban került hozzá, egy vírus támadta meg a szervezetét. A galambot sikerült megmenteni, ám a betegség elvette tőle a repülés képességét. A pici csivava, Lundy szintén egy speciális betegségben szenvedett, amely miatt a hátsó lábait nem tudta használni, és ezen műtéttel sem lehetett segíteni.

A galamb és a kutya gyorsan összebarátkoztak, olyannyira, hogy mindent együtt csináltak: aludtak, fürödtek, játszottak. A galamb sokszor a szárnyai alatt melengette a kutyust, mintha az csak a fiókája lenne. Sajnos Lundy egy reggel nem ébredt fel, és bár azóta Herman közelében több kölyökkutya is került, akikkel barátságosan viselkedik, ám egyikükkel sem került olyan közeli viszonyba, mint Lundyval.

Sue szerint, mi emberek sokat tanulhatunk az állatoktól, hiszen különbözőségük ellenére megszerették egymást.

A videót itt tudod megnézni a két cuki állatról.

Fotó: Pexels

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top